Rygterne svirrer: Er Donald Glovers kommende film ‘Guava Island’ med Rihanna et visuelt album?

Rygterne svirrer: Er Donald Glovers kommende film ‘Guava Island’ med Rihanna et visuelt album?
Donald Glover, også kendt som Childish Gambino (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Det har længe været rygtedes, at Donald Glover og Rihanna skulle medvirke i en film sammen under titlen ‘Guava Island’. Filmen, der instrueres af Glovers faste samarbejdspartner Hiro Murai (manden bag ‘This Is America’-musikvideoen og adskillige afsnit af ‘Atlana’) fik sin første uofficielle trailer, da Glover spillede på Pharos Festival i New Zealand i slutningen af 2018. Men siden har der været stille omkring projektet.

Nu ser filmen imidlertid ud til at være lige på trapperne. Flere Spotify-brugere har bemærket ‘Guava Island’-reklamer på streamingtjenesten, hvor Glover proklamerer, at filmen udgives 13. april – dagen efter, han spiller som hovednavn på Coachella i Californien som Childish Gambino.

Det har fået flere medier og fans til at spekulere om ‘Guava Island’ i virkeligheden er et visuelt album snarere end en film. En reddit-bruger har blandt andet opsnappet, at filmens fotograf Christian Sprenger har noteret ‘Guava Island’ som både et visuelt album og en spillefilm på sit CV.

I reklamerne synger Glover desuden: »Vi ses til showet«, hvilket mange tolker som hans Coachella-optræden. Det har ført til yderligere spørgsmålstegn, da Childish Gambino netop optræder dagen inden den annoncerede udgivelse.

Vi følger sagens udvikling.

Læs også: Coachella livestreamer koncerter med bl.a. Childish Gambino, Pusha-T og Billie Eilish

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af