Donald Glover og Rihannas filmsamarbejde bekræftet – se den første trailer til ’Guava Island’

Donald Glover og Rihannas filmsamarbejde bekræftet – se den første trailer til ’Guava Island’
Donald Glover, der også er kendt som Childish Gambino (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

I august begyndte et par billeder af Rihanna og Donald Glover at florere, som antændte et rygtebål af rang. De to befandt sig nemlig på Cuba på noget, der i mistænkelig grad lignede et filmset – som måske, måske ikke kunne være til optagelserne på et mystisk filmprojekt under titlen ’Guava Island’.

Ganske rigtigt – rygterne viste sig at have talt sandt. Donald Glover har nu delt en trailer for den kommende film, som er instrueret af hans trofaste samarbejdspartner, ’Atlanta’- og ‘This Is America’-instruktøren Hiro Murai. Filmen, der præsenteres som en ’Childish Gambino-film’ er optaget i Havana, og baseret på den første trailer kommer den til at tage udgangspunkt i et kærlighedsforhold mellem de to stjerner, der kæmper med musikken – og ikke mindst mod korruption og kriminaliteten blandt de lokale.

Traileren, der er gennemsyret af lokal musik og smittende rytmer, afslører desuden, at rollelisten tæller Letita Wright (som vi bedst kender som det sarkastiske tech-geni af en søster i ’Black Panther’) og britisk-nigerianske Nonso Anozie (blandt andet kendt som Xaro Xhoan Daxos i ’Game of Thrones’).

Donald Glover spillede traileren for første gang i weekenden under Pharos-festivalen i New Zealand, hvilket en fan var hurtig nok til at optage og dele på nettet. Den kan derfor ses i sin fulde længde i en lettere skramlet sniger-version nederst på siden.

Filmens titel er endnu ikke bekræftet, og den fan-optagede trailer røber den ikke, men rygterne (der indtil videre har været sande, om end sparsomme) vil vide, at det bliver ’Guava Island’. Der er heller endnu ingen premieredato på projektet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af