Rihanna og Donald Glover er angiveligt ved at optage ny film på Cuba

Rihanna og Donald Glover er angiveligt ved at optage ny film på Cuba
Rihanna til biografpremieren på ’Valerian and the City of a Thousand Planets’ sidste år (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Man skulle tro, Rihanna havde travlt med sine to kommende plader, og at Donald Glover var fuldt optaget et sted mellem ’Atlanta’ og en mindre Childish Gambino-revolution. Men det lader til, de to stjerner er i gang med et fælles projekt – nye billeder afslører i hvert fald de to multikunstnere på et formodet filmset på Cuba.

Der foreligger endnu ingen officielle detaljer om det formodede filmprojekt, men skal man tro på rygterne, der naturligvis florerer heftigt oven på de nye billeder, er der tale om en film med titlen ’Guava Island’ filmet i Havana. Ifølge det cubanske magasin Vistar skulle Letitia Wright (lillesøster Shuri i ’Black Panther’) og Nonso Anozie (Xaro Xhoan Daxos i ’Game of Thrones’) også være med på rollelisten.

NME skriver, at det efter sigende er Hiro Murai, der står bag instruktionen. Murai er både instruktør på Donald Glovers ’Atlanta’ samt ikke mindst på den omdiskuterede video til Childish Gambino-tracket ’This Is America’.

Nyheden og billederne lander et par dage efter Rihannas nyhed om, at Glover er med på plakaten til hendes Diamond Ball-event næste måned, hvilket naturligvis kun puster lidt ekstra til rygtebålets gløder. ’Guava Island’ eller ej – der er noget i gærde…

Læs også: Her er halvårets otte mest markante musikvideoer

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cardi B vender tilbage til scenen til MTV VMA’s

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af