Se Justin Bieber gæste Ariana Grandes koncert på Coachella

Se Justin Bieber gæste Ariana Grandes koncert på Coachella
Justin Bieber (ikke på Coachella). (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Årets Coachella rundede af i søndags efter festivalens anden og sidste weekend. Ariana Grande havde æren af at være sidste navn på hovedscenen, og den lejlighed benyttede hun til at hive Justin Bieber med på scenen, der optrådte med kæmpehittet ‘Sorry’ fra 2015.

Som det kan høres og ses i videoen forneden, var Bieber rimelig godt dækket ind af playback, hvilket hans fans i kommentarerne dog understreger er fordi, at gæsteoptrædenen var meget spontan og uden tid til forberedelse. Hvilket Bieber også selv pointerer til slut i klippet, hvor han også siger, at det er første gang i omkring to år, at han står på en scene.

Og nå ja: »Album kommer snart«, lyder det afsluttende.

Læs også: Fem musikere, vi gerne vil se lave cameos i den sidste sæson ‘Game of Thrones’

 

View this post on Instagram

 

Ari u are a class act @arianagrande

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af