Fem musikere, vi gerne vil se lave cameos i den sidste sæson ‘Game of Thrones’

Det kan gøres meget bedre end Ed Sheeran...
Fem musikere, vi gerne vil se lave cameos i den sidste sæson ‘Game of Thrones’
Ed Sheeran i 'Game of Thrones'.

Det er lidt tricky med kendis-cameos i en serie som ‘Game of Thrones’. For man lever sig jo så meget ind i universet, at det kan føles unaturligt (ud over dragerne, selvfølgelig), hvis man pludselig ser et ansigt, som man forbinder med alt andet end livets gang i Westeros. På den anden side kan de her cameos også fungere som små easter eggs, hvis der altså ikke gøres for meget ud af dem – og så bliver det mere sjovt.

Ed Sheerans rolle som Lannister-soldat i sæson 7 er uden tvivl den mest omtalte musiker-cameo i ‘GoT’-historien, da den rødhårede superstjerne rent faktisk havde replikker. For nogle var det et charmerende visit, mens ret mange kløede sig i håret og undrede sig.

Men det kan gøres bedre – og mere subtilt. Som da det kom frem, at rockbandet Mastodon var med som wildlings oppe i norden. Og når Sigur Rós spillede ‘The Rains of Castamere’ til Joffrey og Margaerys bryllup. Eller da nogen opdagede, at Coldplays Will Champion spillede med i bandet til Red Wedding! Snow Patrol-frontmand Gary Lightbody og Of Monsters and Men har også haft cameos.

Der er altså en lille tradition, og vi håber selvfølgelig, at det fortsætter i den allersidste sæson af ‘Game of Thrones’, som har premiere lige om lidt. Om ikke andet for the lol of it.

Her er fem musikere, vi håber viser deres fjæs i ‘Game of Thrones’.

Og ja, der kan godt være spoilers forneden…

1. Justin Bieber

Ja, det er Justin Bieber, og hans drengerøvsansigt ville vække endnu mere opsigt end Ed Sheerans rødmossede skægstubbe. Men det kunne altså være sjovt af én simpel årsag, så hear me out.

For nyligt fortalte Sophie Turner (der spiller Sansa Stark) nemlig, at seriens to skabere, David Benioff og D. B. Weiss, ville have hende til at tænke på Bieber, når hun spillede overfor den (sadistiske, skulle det vise sig) King Joffrey. Turner var nemlig Bieber-fan, og Sansa var i den grad Joffrey-fan, så denne her barnlige idolisering skulle hun altså tage med ind i sin prinsessekarakter.

Nu gik det jo med Joffrey, som det engang gik, men tænk, hvis Bieber kom på banen som en prins, helt, bondedreng, skurk – bare i et flygtigt øjeblik – og Sansa rent faktisk var i samme skud som barndomsidolet, der dannede grundlag for hendes skuespil over for Joffrey (spillet af Jack Gleeson). Det ville sguda være meta. Specielt hvis Sansa skulle afvise ham på det groveste.

Det ville være full circle. Det er dog også lige så urealistisk, som at Tormund Giantsbane ender på Jerntronen, når vinteren er slut.

Donald Glover som Lando.

2. Donald Glover

Denne her er lidt snyd, for Donald Glover er selvfølgelig mindst lige så meget skuespiller, som han er musiker. Men vi tager lige en smutvej, for han ville være skæg at se i Westeros-regi.

Min første og bedste reference er Glovers rolle som Lando Calrissian i ‘Solo: A Star Wars Story’, hvor han endda ville kunne få lov til at videreføre noget at garderoben: Nogle af de kapper, Lando så hjerteligt bærer på skuldrene, virker næsten som tyvstjålet fra Jon Snow og resten af Stark-klanens vinterkollektion, som vist skulle komme i butikkerne, så snart The White Walkers er besejret.

Også karaktertrækkene fra Lando-rollen virker oplagte: Glover som en slesk gambler-type (måske med et hjerte af guld?), som nogle af vores hovedkarakterer støder på i et mere letbenet segment.

3. Lady Gaga

‘A Star Is Born’… Behøver jeg skrive mere? Gaga mere end beviste sine acting-skills i Bradley Coopers musikalske tåreperser, og i modsætning til en som Bieber ville noget bundærligt skuespil rent faktisk kunne komme på tale her.

Jeg forestiller mig en rolle lidt a la Ally Maine: Altså en på overfladen mere eller mindre almindelig kvinde, som dog viser sig at være meget mere. En klassisk sommerfuglehistorie, hvor Gaga starter som køkkenhjælp, men viser sig at spille en afgørende rolle i slaget mod The Night King og hans hær af hvalsende halvdøde.

Kunne det ikke være fedt?

4. Madonna

Og så var der dengang, hvor Madonna klædte sig ud som Daenerys Targaryen og afslørede, at hun som så mange andre også er gigantisk ‘Game of Thrones’-fan. Måske specielt af Dany aka Khaleesi aka Mother of Dragons aka Breaker of Chains og så videre.

Og så slog det mig, at vi – så vidt jeg ved – aldrig har set Daenerys’ mor Rhaella Targaryen i serien. Hende kunne Madonna aka Queen of Pop altså godt spille i et lille flashback. Det ville være bad ass.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Migos

Indrømmet: Jeg har absolut ingen idé til, hvad de tre Migos skulle spille i ‘Game of Thrones’…

Men efter ovenstående trap-remix af seriens ikoniske titelmelodi (via en Mountain Dew-reklame), så fortjener de fanme en cameo. En lillebitte, ubetydelig en af slagsen, men ikke desto mindre en cameo.

Find hele vores ‘Game of Thrones’-optakt HER.

Læs også: De 20 største øjeblikke i de syv ’Game of Thrones’-sæsoner rangeret – fra kæberaslende twists til legendariske flammetaler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af