Soundvenue og Red Bull holder Distortion-fest med Artigeardit, Fraads og Elias Boussnina

Soundvenue og Red Bull holder Distortion-fest med Artigeardit, Fraads og Elias Boussnina
Elias Boussnina. (Foto: Oriane Cotton for Storm Copenhagen)

I år samarbejder Soundvenue og Red Bull Music om en helt ny scene til Distortion Vesterbro, hvor vi præsenterer en masse spændende shows i et speciallavet festivalområde ved Øksnehallen.

Standard – Soundvenues hiphop-podcast hoster de første timer af området, der åbner kl. 15.00. Her kan du opleve koncerter med r’n’b-stjerneskuddet Elias Boussnina, den poetiske gaderapper Artigeardit og den nyskabende hiphopduo Fraads samt høre et dj-set af Kristian Karl og Mads Viktor, der er værter på Standard.

Det bliver altså en gadefest, der starter med nogle af de mest spændende nye navne inden for dansk hiphop og r’n’b lige nu.

Annonceringerne slutter sig til Red Bulls liveprogram, der også består af navne som FoolWiinston, Rejjie Snow og Toro y Moi – de spiller på en scene, der ifølge Red Bull bliver årets største til Distortion Vesterbro.

Det bliver samtidig første gang, vi får et ny form for fest at se til Distortion. Scenen i Den Brune Kødby er nemlig både en gadefest, der åbner kl. 15.00, men bliver senere til en heftig klubaften, der fortsætter til kl. 03.00 om natten. Det kræver gadearmbånd eller Distortion Pass at få adgang til festivalområdet. 

Red Bull Stage at Distortion Vesterbro
30. maj – kl. 15.00-03.00
Den Brune Kødby/Øksnehallen

Lineup:
Standard Live: Artigeardit, Fraads & Elias Boussnina (DK) + Kristian Karl & Mads Viktor dj-set

Rejjie Snow (IE)
Toro Y Moi (US)
Fool (DK)
Wiinston (DK)
Reem (DK)
Efterfest: Tue Track, Marvelous Mosell & Den Sorte Skole

Læs mere om eventet på Facebook HER.

Læs også: Distortions skæbneår: Hvordan 2011 ændrede festivalen for altid

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af