Blueface flekser med en moppe og hænger ud med Birdman i ny video til ‘Stop Cappin’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Joken, der starter Bluefaces nye video ‘Stop Cappin’, er lidt kompliceret at forklare, men hæng lige på.

Okay, ‘slippin’ er slang for at være sårbar eller uopmærksom. Blueface er samtidig kendt for at rende rundt med en moppe. Så i ‘Stop Cappin’-videoen vasker han et gulv, men fjerner et skilt, hvor der står, at man skal passe på, fordi gulvet er vådt. Så når hans fjende kommer ind i lokalet, glider han – han bliver »caught slippin’«, som det hedder. Her bliver udtrykket ‘slippin’ bare fortolket helt bogstaveligt, fordi rapperens modstander rent faktisk glider.

Pointen er altså, at Blueface (via sin moppe) får folk til at glide – hvilket ville aldrig ske for ham selv: »How can I slip if I’m the one doing the mopping?«, som han rapper i omkvædet.

Lyder det dumt? Det er det også. Men det er også ret sjovt på en virkelig barnlig, internet-agtig måde. Samtidig er sangen et perfekt eksempel på Bluefaces effektive signaturlyd. Produktionen er tung og minimal som på gennembrudshittet ‘Thotiana’, mens Blueface fyrer den ene jokende punchline af efter den anden.

Og ja, han har stadig et meget afslappet forhold til, hvornår man overhovedet er nødt til at ramme beatet med sit flow, hvilket han rent faktisk bruger i en punchline: »I’m literally talking in this bitch and it’s still knocking«.

En af årets mest hypede rapper forstætter altså sin stime med en punchline-tæt sang og en tilhørende meme-optimeret video. Han kommer nok til at præge året en del mere, end han allerede har gjort i forvejen. Især fordi han nu også har selskab af Cash Money-pladeselskabsbossen Birdman, som han hænger ud med i videoen.

Læs også: Hvordan er Blueface blevet årets mest hypede navn, når han ikke kan finde ud af at rappe?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af