Carpool Karaoke: Se Céline Dion og James Corden lave en ‘Titanic’ foran måbende forbipasserende

Carpool Karaoke: Se Céline Dion og James Corden lave en ‘Titanic’ foran måbende forbipasserende
Dion og Corden genskaber 'Titanic'.

I den nyeste udgave af ‘Carpool Karaoke’er James Corden taget til Las Vegas, hvor han har brug for en lokal til at vise rundt. Så hvem ellers end Céline Dion, der har boet i gamblinghovedstaden i mange år og er kendt for sine legendariske Caesars Palace-shows?

Lige fra starten er kemien god, og Céline Dion hiver den ene sang efter den anden ud af ærmet som svar på James Cordens spørgsmål. Da snakken falder på Dions skosamling, indrømmer sangeren at have mindst 3.000-5.000 og måske helt op til 10.000 par i samlingen, som befinder sig i en slags lagerbygning.

I et sjovt segment går Dion helt i panik, da Corden afslører, at han med hjælp fra sangerens assistenter har udvalgt nogle få par af hendes sko, som skal gives ud til tilfældige mennesker på Las Vegas Strip.

Til slut, og det måtte jo komme, synger de ‘Titanic’-slageren ‘My Heart Will Go On’ – naturligvis positioneret som Leonardo DiCaprio og Kate Winslet på en lille båd og til stor forbløffelse for de forbipasserende.

Se Carpool Karaoke med Célion Dion på Youtube HER.

Læs også: Carpool Karaoke: Ariana Grande synger Céline Dion og henter kaffe på ryggen af James Corden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af