David Letterman efterlader Kanye West målløs med et af livets store spørgsmål

»Hvis velcro var blevet opfundet først, ville lynlåse så eksistere?«.

Det er den storskæggede David Letterman, der præsenterer Kanye West for ovenstående spørgsmål; et af livets store mysterier. Eller… I hvert fald, hvis det står til Kanye, som bliver sjældent målløs af Lettermans undren. Som om hele modehistorien udspiller sig i hans hoved, mens han tænker.

»Det er virkelig et dybt spørgsmål«, får Kanye fremstammet.

Klippet stammer fra traileren til anden sæson af David Lettermans talkshow-serie ‘My Next Guest Needs No Introduction’, der bliver vist på Netflix. Her inviterer den tidligere late night-vært spændende personer ind til længere snakke om alt og intet, og sæson to byder ud over Kanye på Ellen Degeneres, Tiffany Haddish, Lewis Hamilton og Melinda Gates, som alle kan ses i traileren.

‘My Next Guest Needs No Introduction’ sæson to lander på Netflix 31. maj. Og hvem ved – måske vi får Kanyes endelige svar på det store velcro-spørgsmål?

Læs også: ‘Rick and Morty’-skabere vil lave episode med Kanye West

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af