‘Rick and Morty’-skabere vil lave episode med Kanye West

‘Rick and Morty’-skabere vil lave episode med Kanye West
Kanye West, december 2018. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Det er netop annonceret, at den populære animationsserie ‘Rick and Morty’ får 70 nye episoder, og hvis det står til skaberne Dan Harmon og Justin Roiland, bliver det gerne med et afsnit dedikeret til Kanye West. Det afslører de i et nyt interview med The Blast.

Rapperen har længe været en kendt fan af serien, og da nyheden om dens forlængelse brød frem, tweetede han da også, at »det her er den bedste nyhed. Det her er min favoritserie. Jeg har set hvert afsnit mindst fem gange«.

Og kærligheden går begge veje: »Vi fucking elsker Kanye, mand. Han er en åndsfælde, et geni, en visionær. Hvis den fyr havde støtte til alle de ideer, han har i hovedet, ville det være fucking Elon Musk 2.0«, udtaler Roiland.

Seriens anden skaber, Dan Harmon, går så langt som at tilbyde Kanye sin egen episode: »Jeg giver ham en episode, jeg gør det officielt. Vi har 70! Han må gerne få en. Kanye, du må få en episode«.

‘Rick and Morty’-skaberne lufter også muligheden for, at Kanye West blot kan lægge stemme til en anden figur. Bolden ligger i hvert fald hos Kanye nu, lyder det til, men om det faktisk kommer til at ske er svært at spå om.

Læs også: Kanye West hyldede sin mor med ‘Hey Mama’ til Sunday Service på mors dag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af