Gilli introducerer en ny stil på singlen ‘Vai Amor’

Gilli introducerer en ny stil på singlen ‘Vai Amor’
Gilli.

»Der er ikke en eneste sang, der lyder som ‘C’est La Vie’«, lød det for nylig fra Gilli, som i et sjældent interview afslørede, at han udgiver et album snart.

I dag har vi fået en spritny single, og måske ‘Vai Amor’ er det officielle startskud på det kommende album? Ud over to singler med Branco skal man nemlig helt tilbage til ‘Kolde nætter’, der udkom ved årsskiftet, for at finde Gillis seneste single.

Og ja, det her lyder ikke som ‘C’est La Vie’, der nok kan ses som patient nul i bølgen af det, der er kendetegnet som afrobeat inden for dansk hiphop. Her er stadig lidt varme af finde i produktionen, hovedsageligt takket være de velassorterede keys, men ellers er det mestendels trommer, som Gilli rapper over. Og ikke stille og rolige trommer, slet ikke. På ‘Vai Amor’ er tempoet helt i top, og trommesporet lyder lidt som en slags blanding af dancehall og britisk garage og two-step.


Nicki Pooyandeh
har produceret, og hermed har Gilli endnu engang introduceret en ny stil til den danske hiphopscene.

Læs også: Gilli annoncerer nyt album i sjældent videointerview: »Der er ikke en eneste sang, der lyder som ’C’est La Vie’«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af