Hugo Helmig aflyser alle koncerter i 2019 – har startet behandlingsforløb grundet stofmisbrug

Hugo Helmig aflyser alle koncerter i 2019 – har startet behandlingsforløb grundet stofmisbrug
Hugo Helmig.

Hugo Helmig har valgt at aflyse alle sine resterende koncerter i 2019. Det oplyser hans pladeselskab og management The Bank i en pressemeddelelse.

Aflysningerne sker ifølge pressemeddelelsen grundet »en hård start på 2019, hvor Hugo oveni en omfattende koncertturné i Danmark og Tyskland har taget hul på et behandlingsforløb grundet stofmisbrug. Denne hårde belastning, både privat og professionelt, betyder, at Hugo Helmig nu ser sig nødsaget til helt at trække stikket i en længere periode«.

Det drejer sig om i alt 13 koncerter i Danmark og ni i Tyskland, som nu er blevet aflyst – blandt andet skulle Hugo Helmig den 5. juli have optrådt på Roskilde Festivals Arena-scene.

Hugo Helmig selv udtaler følgende i pressemeddelelsen:
»Jeg har fået en personlig indsigt i løbet de sidste par måneder, som jeg bliver nødt til at tage alvorligt, også selv om det har mange omkostninger. Det beklager jeg meget overfor både publikum og arrangører, og jeg kan kun håbe på deres forståelse for beslutningen. Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at stå oppe på de store scener denne sommer – men jeg bliver simpelthen nødt til at fortsætte det arbejde med mig selv, som jeg har sat i gang«.

Ekstra Bladet kunne i marts rapportere om, at Hugo Helmig var blevet tilbageholdt af politiet i forbindelse med brug af kokain.

Hugo Helmig udgav tidligere på året sit debutalbum ‘Juvenile’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af