Jeg bliver aldrig træt af at se K-pop-bands optræde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ja, ‘Everybody (Backstreet’s Back)’ var vild nok og alt det der tilbage i 1997, men ligesom markedets bedste computere bliver hurtigere og hurtigere for hvert år, så har boybandet også udviklet sig. I dag er det K-pop, der regerer på den front, og med BTS i front er musikken i disse tider i fuld gang med at overtage verdensherredømmet.

James Corden (eller hans musikbookere) har været gode til at gribe tendensen, og talkshowet har haft besøg af både BTS og Blackpink med millioner af Youtube-visninger som resultat.

I går var turen kommet til en anden K-pop-gruppe i form af NCT 127, der er en undergruppe til boybandet NCT, som har hele 18 medlemmer! NCT 127 var dog ‘kun’ ni mand på scenen, hvor de fremførte nummeret ‘Superhuman’ fra deres kommende ep ‘We Are Superhuman’, der udkommer på fredag.

Og ja, det er altså en fantastisk optræden. Det er bare vildt, når ni mennesker fremfører en så gennemført koreografi. De har allesammen gang i et eller andet hele tiden – om så fokus er på én person, en gruppe i gruppen eller helheden. Der bliver ikke trådt forkert én gang. Og ja, det der, de laver med skuldrene i det elektroniske break i omkvædet er sgu da fedt.

Talkshow-optrædener kan godt blive lidt ensformige i længden, da det er de færreste, som virkelig udfordrer formatet eller gør noget ekstra. Men altså, når et K-pop-band kommer forbi, så ved man, at det bliver underholdende. Det bliver jeg aldrig træt af at se på.

Læs også: Latinpoppen sparkede døren ind for global populærmusik – men fremtiden tilhører K-pop

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af