Roskilde-aktuelle Cardi B aflyser en række shows for at komme sig efter plastikoperationer

Roskilde-aktuelle Cardi B aflyser en række shows for at komme sig efter plastikoperationer
Cardi B (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Roskilde Festival nærmer sig med hastige skridt, og med lidt over en måned til festivalens startskud lyder, begynder forventningerne til endelig at opleve Cardi B på dansk grund at sprede sig. Det samme gør den milde nervøsitet, idet Cardi B netop har aflyst en række amerikanske shows.

Aflysningen skyldes ifølge en Cardi-repræsentant, at rapstjernen ikke havde taget sig den nødvendige tid til at komme sig over nogle plastikkirurgiske operationer. Cardi afslørede tidligere på måneden i ’Entertainment Tonight’, at hun har fået lavet bryster, mens hun til sit publikum i Tennessee fortalte, hun også havde fået en fedtsugning.

»Cardi var over-ivrig efter at komme tilbage på arbejde; hun tog sig ikke den nødvendige tid til at komme sig fuldkommen efter sine operationer,« lyder det fra repræsentanten via People. »Hendes opslidende skema har sat sine spor på hendes krop, og hun har fået strenge ordrer fra sin læge om at trække sig fra resten af sine koncerter i maj«.

Det er altså kun Cardis koncerter måneden ud, der er blevet aflyst og rykket til september måned. Aflysningerne lægger sig således til hendes aflysning af en koncert på årets Primavera Festival i Barcelona i slutningen af maj, som hun i sidste måned annoncerede grundet »promotion-forpligtelser«. Lad os krydse fingre for, aflysningerne ikke spreder sig yderligere, som det var tilfældet sidste år, da Cardi måtte stryge sin Roskilde-optræden af tour-planen grundet graviditet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af