Cardi B og Solange aflyser festivaloptrædener i Europa og USA

Cardi B og Solange aflyser festivaloptrædener i Europa og USA
Cardi B. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Bare rolig, Cardi B og Solange har ikke aflyst deres kommende optrædender på henholdsvis Roskilde og Heartland Festival, men de har altså aflyst andre festivaloptræder rundt om i verden.

Cardi B skulle i slutningen af maj have spillet på Primavera Sound Festival i Barcelona, men har aflyst grundet »promotion-forpligtelser i USA«. Hun er blevet afløst af Miley Cyrus.

Solange skulle i april have optrådt på Coachella Festival i Californien, men har aflyst grundet »store forsinkelser i forhold til produktionen«.

Og nej, jeg vil på ingen måde male fanden på væggen, men Cardi og Solange aflyste jo begge koncerter i Danmark i løbet af sidste år – rapperen aflyste en koncert på Roskilde Festival, mens Solange med en dags varsel meldte afbud til et show i Tivoli.

Så lad os bare kalde det en meget mild nervøsitet over, at historien kommer til at gentage sig.

Men igen: Det er der altså ikke noget, der tyder på. Cardis koncert på Primavera var den første på hendes besøg i Europa, og der er altså stadig masser af koncerter mellem dén og hendes planlagte julivisit på Roskilde, som står komplet uberørte. Ligesom Coachella var det allerførste i Solanges kalender – hendes koncertkalender efter det begynder først i slut-maj til Primavera, så der burde der være styr på produktionen.

Læs også: Roskilde Festival: Årets hiphopprogram har præcis det, der manglede i 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af