Se Taylor Swift give sit første tv-interview i årevis hos Ellen DeGeneres

Det er yderst sjældent, Taylor Swift giver større interviews til nogle som helst medier, men nu har vi allerede fået to på en uge. For efter sangeren prydede forsiden på Entertainment Weekly, hvor hun fortalte, at mange af hendes sange var inspireret af ‘Game of Thrones’, har hun nu gæstet Ellen DeGeneres’ talkshow

Den lange tavshedsperiode har dog ikke ligefrem ført til, at Swift har ekstra mange juicy historier med. Faktisk er hele interviewet ret overfladisk og glat. Swift viser billeder af sine katte, snakker lidt fransk og bliver af en eller anden grund bedt om at fortælle, hvor tit hun barberer ben.

Intensiteten stiger dog en smule til sidst i udsendelsen, hvor popstjernen skal svare på en række såkaldte ‘Burning Questions’. Her ender hun med at fortælle om sine favoritfilm og -serier, afsløre sit første kys (high school-kæresten som 15-årig) og sige, at det mest rebelske, hun har gjort, var at disse ekskæresten Joe Jonas, da hun gæstede ‘Ellen’ som 18-årig.

Se det sidste segment af ‘Ellen’-interviewet øverst i artiklen, og to andre uddrag forneden.

Læs også: Brev fra en ægte fan: Kære Taylor Swift, hvem er du egentlig?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af