Tyler, the Creator scorer sit første nr. 1-album nogensinde – se hans reaktionsvideoer

Tyler, the Creator scorer sit første nr. 1-album nogensinde – se hans reaktionsvideoer
Tyler, the Creator.

Tallene er tikket ind, og dommen er faldet: Tyler, the Creator har for første gang landet en førsteplads på den amerikanske Billboard-albumhitliste med sit nye, sjette album, ’Igor’. Tyler indtager førstepladsen med streaming- og salgstal svarende til 165.000 album (det vil sige 74.000 solgte plader og 122,9 millioner track-streaminger ifølge analyseselskabet Nielsen via Forbes) foran snuden på DJ Khaled og hans ’Father of Asahd’, der nåede op 136.000 styks.

»Igor, numero uno, stank you!« kvitterede Tyler med via Instagram, hvor han forinden også lagde et lille klip ud af en afsindig, grædende grimasse. Og en story, hvor han bare skriger. Og én med en kage og en kærlig hilsen. Og så har vi vist også snart været så godt som hele det hektiske følelsesregister igennem – og lidt til, da han næppe stopper story-strømmen, hvis vi kender ham ret.

Sidst Tyler nærmede sig den eftertragtede førsteplads, var tilbage i 2017, da han satte ’Flower Boy’ på gaden. Her slog Lana Del Rey og hendes ’Lust for Life’ ham dog på målstregen på et mulehår i form af blot 1.000 flere solgte albumenheder.

Læs også: Har Tyler, the Creator sagt endegyldigt farvel til rappen? Soundvenues hiphop-podcast analyserer ‘Igor’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tyler, The Creator (@feliciathegoat) den

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

IGOR, NUMERO UNO, STANK YOU

Et opslag delt af Tyler, The Creator (@feliciathegoat) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af