Har Tyler, the Creator sagt endegyldigt farvel til rappen? Soundvenues hiphop-podcast analyserer ‘Igor’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Med 2017-albummet ‘Flower Boy’ forvandlede provokatøren Tyler, the Creator sig til en flersidig og følsom artist, der tematiserede sin egen flydende seksualitet. Dén udvikling intensivers på det nye album ‘Igor’.

Albummet er nemlig én stor kærlighedsfortælling, der involverer Tyler, en dreng og en pige – og det er samtidig også et album, der næsten ikke har nogle klassiske rap-passager.

Har Tyler dermed fundet sin stemme og skabt sit store hovedværk? Er ‘Igor’ albummet, der sætter ham på samme niveau som idolerne Kanye og Pharrell? Eller er de mange gæster og forvrængende effekter med til at skjule Tylers sande stemme?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl og denne uges gæst Lucia Odoom i det nye afsnit af Standard Ekstra. Lucia Odoom er vært på podcasten Politikens Poptillæg, og er desuden også kritiker hos Politiken. Og så er hun dedikeret Tyler-fan.

Derudover: iLoveMakonnens forvandling, en Distortion-aktuel sang-anbefaling fra Lucia Odoom – og så håber vi, at du kommer til Red Bulls Distortion-gadefest, hvor Standard er med til at hoste en scene med optrædener fra Fraads, Artigeardit og Elias Boussnina.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af