Cardi B deler billede af bivirkningerne fra plastikoperation

Cardi B deler billede af bivirkningerne fra plastikoperation
Cardi B. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Cardi B har aflyst stribevis af koncerter, efter at hun for nyligt har været under kniven. Rapperen har allerede berettet til sit Instagram-følge, hvordan blandt andet en kosmetisk brystoperation og en fedtsugning koster hende større millionbeløb i aflysninger.

Nu har B imidlertid delt det første bevis på bivirkningerne af hendes plastikoperationer, der gør det vanskeligt for hende at optræde i længere tid af gangen. Hun lagde billeder op på sin Instagram Story, hvor hun snakker om situationen og viser billeder af sine fødder, der var hævet til uigenkendelighed efter en flytur med teksten:

»Se hvor hævede mine fødder bliver, hver gang jeg rejser med fly. Tænk på resten af min krop. Det er derfor, lægerne fortalte mig, at jeg skulle tage en pause fra koncerterne«.

Se billede af Cardis hævede fødder HER.

Cardi B har tidligere udtrykt stor modvilje mod at aflyse koncerter: »Jeg hader at aflyse shows, fordi jeg elsker penge«, sagde stjernen blandt andet. Hun har siden undskyldt til sine fans for aflysningerne og fortalt, at hun har bedt arrangørerne om at annoncere eventuelle aflysninger i god tid.

Rapperen er annonceret som hovednavn på Roskilde Festival i starten af juli. Vi krydser fingre for, at hævelsen lægger sig inden da. Ellers lugter det af endnu en aflysning.

Læs også: Tyler, The Creator svarer igen på angreb fra DJ Khaled

Læs også: Cardi B fortsætter aflysningsstimen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af