Cardi B fortsætter aflysningsstimen

Cardi B fortsætter aflysningsstimen
Cardi B. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Først røg et show grundet »promotion-forpligtelser«, derpå en hel række koncerter som følge af et par plastikkirurgiske operationer. Nu har Cardi B aflyst endnu en koncert, denne gang hendes optræden på lørdagens Parklife Festival i Manchester.

Aflysningen, der blev annonceret af festivalen i går aftes, skyldes efter sigende – ligesom de foregående – at Cardi er nødt til at komme sig efter sine plastikoperationer, heriblandt en kosmetisk brystoperation samt en fedtsugning.

Cardi B udtalte for nyligt via en Instagram-story (ifølge NME), at hun simpelthen ikke må flyve efter operationerne, fordi disse får hendes krop til at hæve. Her sagde hun, at hun ville spille til Hot 97’s Summer Jam i New Jersey (der formentlig ikke krævede en flyvetur), og så var det dét.

»Jeg hader at aflyse shows, fordi jeg elsker penge. Jeg er pengeafhængig, og jeg får mange penge for de her shows. Jeg aflyser millioner af dollars i shows, men helbred er velstand, så det er det, jeg er nødt til at gøre«, lød det ifølge NME fra Cardi via Instagram.

Vi vil naturligvis ikke male fanden på væggen, men hvis Cardi ikke må flyve, kan det godt være, vi skal forberede os på et 2018-deja-vu, da det lader til, der er en reel sandsynlighed for, at Cardi kan være nødsaget til at aflyse sit show på dette års Roskilde Festival, med mindre hendes krop kommer sig efter operationerne i en seriøs fart.

Læs også: Cardi B deler nyt nummer: ’Press’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af