Chance the Rapper prøver kræfter med stand up-komik – se videoen

Chance the Rapper prøver kræfter med stand up-komik – se videoen
Chance the Rapper. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Roskilde Festival-aktuelle Chance the Rapper kan nu tillade sig at skifte sidste halvdel af sit kunstnernavn ud med ‘the Comedian’. Rapperen debuterede denne uge nemlig som vaskeægte stand up-komiker.

Det skete, angiveligt spontant, til en open mic-aften på comedyklubben The Laugh Factory i hjembyen Chicago, så der er altså tale om et decideret stand up-set og ikke bare, at han fyrede et par vittigheder af under en koncert.

I en video delt af TMZ får vi cirka et minut af Chance the Comedian, der blandt andet byder på en ikke vildt god pruttejoke.

Selv om komikken ikke sidder lige i skabet, må man trods alt give ham credit for, at det kunne være gået værre for en førstegangskomiker. Man kunne dog forestille sig, at publikum var ekstra venlige, fordi det var lokalhelten Chance.

Læs også: Ed Sheeran annoncerer nyt stjernespækket album – deler Chance the Rapper-samarbejdet ’Cross Me’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af