Ed Sheeran annoncerer nyt stjernespækket album – deler Chance the Rapper-samarbejdet ’Cross Me’

Ed Sheeran annoncerer nyt stjernespækket album – deler Chance the Rapper-samarbejdet ’Cross Me’
Ed Sheeran. (Foto: Mark Surridge)

Det skorter ikke på de prominente gæster i Ed Sheerans studie disse dage. I kølvandet på det Justin Bieber-featurede storhit ’I Don’t Care’ er Sheeran allerede igen ude med et nyt potentielt sommerhitsamarbejde – denne gang under titlen ’Cross Me’ i selskab med Chance the Rapper og PnB Rock.

Men der er såmænd en mening med de storstilede samarbejder. Ed Sheeran annoncerede nemlig i går, at han er på trapperne med det stjernespækkede album ’No.6 Collaborations Project’, der lander den 12. juli.

Ed Sheeran uddyber den kommende plade i en pressemeddelelse: »Før jeg blev signet i 2011, lavede jeg en ep, der hed ’No.5 Collaborations Project’. Siden dengang har jeg altid haft lyst til at lave endnu en, så jeg begyndte på ’No.6’ på min bærbare, da jeg var på turné sidste år. Jeg er en kæmpe fan af alle de kunstnere, jeg har arbejdet med, og det har været rigtig sjovt at lave«.

Læs også: Justin Bieber og Ed Sheeran har lavet et monster af et hit – men altså, gab…

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af