Jadas debutalbum er ude i morgen

Jadas debutalbum er ude i morgen
Jada. (Foto: Petra Kleis)

Roskilde-aktuelle Jada har valgt at gå surprise release-vejen med sit allerførste album. I dag har hun nemlig annonceret, at debutalbummet ‘I Cry a Lot’ udkommer allerede i morgen fredag.

Albummet består af i alt ti sange, står der i en pressemeddelelse. Op til udgivelsen har vi fået fire singler – senest ‘Clean Love’, der for et par uger siden var at finde på vores Top Tracks-liste.

Vi har ventet tålmodigt på Jadas albumdebut, og forklaringen på ventetiden finder vi måske i, at processen ifølge Jada selv har været en lang, følelsesmæssig rejse for hende:

»At være ærlig omkring, hvad man føler, og hvordan man hører musikken, er nogle gange utrolig uhyggeligt, og man kan møde mange dæmoner på vejen. Det er også derfor, det har taget tid, for jeg kunne tydeligt mærke, hvornår jeg var styret af mod og tillid, og hvornår jeg var styret af frygt. Og når jeg opdagede, at frygten bestemte, så måtte jeg tage mig tid, nogle gange fem minutter, andre gange ugevis, til jeg turde være modig igen og lave musikken, som jeg hørte og følte den«, skriver hun i pressemeddelelsen.

Om albummets ærlige titel forklarer Jada: »Jeg valgte ’I Cry a Lot’ som albumtitel, fordi det føltes som den bedste titel på de sidste to år af mit liv. Jeg har virkelig grædt meget, og det skal ikke forstås som om, jeg bare har haft det hårdt og trist – jeg græder hver gang, jeg føler noget stærkt«.

Jada, som for nyligt var aktuel foran et viftende NorthSide-publikum, drager fra startskuddet af 2020 ud på en danmarksturné, der rammer otte byer. Men først og fremmest hedder den altså Avalon-scenen om fredagen på Roskilde Festival.

Læs også: 11 magiske NorthSide-øjeblikke, vi ikke glemmer foreløbigt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af