Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Jada, Soleima og et hiphop-dreamteam

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Jada, Soleima og et hiphop-dreamteam
Jada. (Foto: Petra Kleis)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Jada ‘Clean Love’

For en uge siden skabte Jada viftemagi på NorthSide, og nu udgiver hun sin længe ventede fjerde single. ‘Clean Love’ er fyldt med den samme varme, kærlighed og magi, der har gjort, at Jada på rekordtid er blevet et regulært popfænomen, og den lover godt for det album, der forhåbentlig er på trapperne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Vagabon ‘Flood Hands’

I 2017 imponerede amerikanske Vagabon os med det frygtløse rockalbum ‘Infinite Worlds’, og nu er hun tilbage. 27. september udkommer efterfølgeren ‘All the Women in Me’, og at dømme fra den hjemsøgende førstesingle ‘Flood Hands’ har hun lagt rocken på hylden. I stedet byder hun på uortodoks elektronisk artpop, men det er skam lige så imponerende og gennemført som tidligere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Efterklang ‘Vi er uendelig’

På Spot Festival kunne man for en måneds tid siden opleve Efterklang opføre smukke, helt nye dansksprogede sange, og nu har trioen officielt udgivet deres første dansksprogede sang. ‘Vi er uendelig’ vil være åbningsnummeret på artrockernes femte album, ‘Altid sammen’ – hele albummet vil være på dansk, og det udkommer 20. september. Tjek også videoen, hvor de får besøg af selveste Helena Christensen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Daphni feat. Paradise ’Sizzling’

Houseproduceren Daphni, nok bedre kendt under aliasset Caribou, har udgivet et fremragende, sprælsk disco-track i form af ‘Sizzling’. Nummeret er et remix af Paradises boogie-sang ‘Sizzling Hot’ fra 1981, men tilsat ekstra puls, groove og detalje i lyden, så den lyder frisk og påny dansabel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. BTS & Charli XCX ’Dream Glow’

Den hypersuccesfulde K-pop-gruppe BTS har allieret sig med den britiske popsensation Charli XCX på denne sang, der vil soundtracke ‘BTS World’, et kommende mobilspil, hvor man skal spille som BTS’ manager. Spillet lander 25. juni, tilsyneladende med en skarp lydside.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Bea1991 ’Did You Feel Me Slip Away?’

Hvis du føler, du kan genkende vokalen i introen på denne nye sang fra Bea1991, er det intet tilfælde: Den stammer fra ingen ringere end Dev Hynes, bedre kendt som Blood Orange. Hynes spiller også bas på dette groovy, halvpsykedeliske artpopnummer, der vil være at finde på Bea1991’s debutalbum ‘Brand New Adult’, der lander 12. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Sampa the Great ’Final Form’

Hypen vokser hastigt omkring den zambianske rapper Sampa the Great, og med sange som den jazzede ‘Final Form’ er det ikke svært at forstå. Det triumferende nummer udstråler black power, og i videoen ser vi da også en blanding af traditionel zambiansk Nyau-dans og moderne, hiphoptangerende moves.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. GoldLink feat. Pusha-T ’Cokewhite / Moscow’

GoldLink har netop udgivet albummet ’Diaspora’, og et højdepunkt derfra er Pusha-T-samarbejdet ’Cokewhite / Moscow’. Nummeret er delt op i to dele. I første del, ’Cokewhite’, kommer Pusha-T med sin sædvanligt hårdføre kokainrap, hvor han som forventet er ualmindeligt skarp. GoldLinks del, ’Moscow’, kan dog også sit, og med et hektisk, varieret flow fyrer han den ene kæphøje kommentar af efter den anden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Soleima ‘STFU’

Sidste år udgav Soleima ep’en ‘Bulldog’, hvor vi gerne havde set hende komme en smule mere ud af sin komfortzone. Det gør hun på den spraglede ‘STFU’, der stikker i et utal af retninger. Der er næsten lidt PC Music over den i visse øjeblikke, og andre steder kanaliserer hun Robyn anno 2010 – men det hele sker stadig med Soleimas umiskendelige touch over det hele.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Freddie Gibbs & Madlib feat. Anderson .Paak ‘Giannis’

28. juni udkommer ‘Bandana’, Freddie Gibbs og Madlibs efterfølger til deres 2014-samarbejde ‘Piñata’, der efterhånden har fået kultstatus. På den nyeste single fra albummet gæstes de af Anderson .Paak, der lyder fremragende over Madlibs soulede produktion – og hans melodiske flow giver godt modspil til Gibbs’ mere klassiske, støvede rapvokal. Et sandt hiphop-dreamteam.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af