Kanye Wests første solonummer i 2019 afsløret i trailer til serie

Kanye Wests første solonummer i 2019 afsløret i trailer til serie
Kanye West under Sunday Service på Coachella. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Efter et ret begivenhedsrigt 2018 har der i år været ret stille på musikfronten fra Kanye West. Indtil nu. I en trailer til et afsnit af BET-serien ‘Tales’ får vi helt nye Kanye-materiale, omend der blot er tale om en kort bid.

I den nye trailer præsenteres vi for nummeret ‘Brothers’, som gæstes af Charlie Wilson (fra ‘Bound 2’), men vi får dog ikke hans bidrag at høre i det et minut lange klip.

Det, vi kan høre, er en spartansk produktion, som Kanye West synger strofer om broderlig kærlighed over: »We’ll be brothers forever, forever / what happens to one of us / happens to us together, together«.

Nummeret er faktisk produceret af Seven og Irv Gotti og altså ikke Kanye West selv. Netop Irv Gotti er da også bagmand på ‘Tales’, der er en hiphopinspireret dramaserie, hvor hvert afsnit tager udgangspunkt i et kendt hiphopnummer. Afsnittet med Kanye West-nummeret her får premiere 2. juli i USA.

Sidst, vi fik et nyt nummer fra Kanye, var Lil Pump-samarbejdet ‘I Love It’ fra sidste år. Han næste album ‘Yandhi’ skulle være på vej snart, har han tidligere lovet.

Læs også: Kanye West og Pusha-T sagsøgt over uautoriseret ‘Daytona’-sample

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af