Mark Ronson forvandlede NorthSide til det dansegulv, du altid har drømt om

Mark Ronson forvandlede NorthSide til det dansegulv, du altid har drømt om

Hitparade er nok det ord, der bedst beskriver Mark Ronsons dj-set, der lukkede Green Stage fredag aften. Crowdpleaserne kom en efter en, og koncerten (hvis man altså kan kalde det en koncert) endte med at skabe det dansegulv på græsset i Ådalen, som man altid håber på opstår, når man er i byen.

Mark Ronson skød festen i gang med Miley Cyrus-samarbejdet ‘Nothing Breaks Like a Heart’, og setlisten bød derefter på popbaskere fra Ronsons eget producer-repertoire som Bruno Mars’ ‘Uptown Funk’, Amy Winehouse-nummeret ‘Valerie’ og et virkelig underholdende Kygo-agtigt tropical-remix af monsterballaden ‘Shallow’ med Lady Gaga og Bradley Cooper.

Men faktisk var størstedelen af numrene i setlisten ikke Ronsons egne. Det var derimod hits som eksempelvis Lil Nas X’s ‘Old Town Road’, Drakes ‘Nice For What’ og Kendrick Lamars ‘Humble’, der på elegant vis blev vævet sammen med Tame Impalas ‘Elephant’ i en version, der refererede Kanyes ’Black Skinhead’.

Selv om det måske var lidt sært, at Mark Ronson, hvis eget repertoire er så endeløst stort og solidt, skulle stå og spille andre kunstneres sange, var disse nok en god del af årsagen til, at festens energiniveau forblev i top.

Men hvordan anmelder man egentlig et dj-set? Den bedste indikator for, om dj’en gør et godt stykke arbejde må være, om publikum er underholdt, eller om de keder sig. Og kiggede man bagud over folket, kunne man se, at masserne var med fra start til slut. Det var faktisk virkelig imponerende, hvor mange der var mødt op for at danse, og selv om settet trådte lidt vande hen mod slutningen, forblev pladsen pakket helt til afslutningsnummeret ‘Valerie’.

Mark Ronson demonstrerede sikkert sine dj-skills med den vel sammensatte setliste og sit gode tag i publikum, men koncerten udviklede sig dog aldrig rigtig til mere end en fed fest. Hvis et dj-set for alvor skal imponere, kræver det nok lidt flere musikalske overraskelser og en gæsteartist eller to. Man skal dog heller ikke kimse ad en god fest, og oven på fredagens heftige koncertræs var Mark Ronson en dejlig ukompliceret, virkelig sjov en af slagsen.


Kort sagt:
Mark Ronson skabte uden slinger i valsen en stor dansefest med hits fra både sit eget og andres repertoire.

Læs alle vores anmeldelser fra NorthSide HER.

Mark Ronson. Koncert. NorthSide, Green Stage.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af