Master Fatmans venner inviterer til støttefest for hans efterladte: ’En dag for Tykke’

Master Fatmans venner inviterer til støttefest for hans efterladte: ’En dag for Tykke’
Master Fatman.

For tre måneder siden gik dj’en, radioværten og musikformidleren Master Fatman, født Morten Lindberg, alt for tidligt bort i en alder af 53 år. Lindberg efterlod sig en kone og fem børn, som hans venner nu samles om »at hjælpe sikkert og kærligt videre i livet« med en støttefest i Pumpehuset.

Støttefesten finder sted på søndag den 30. juni fra klokken 12 i Byhaven, hvor et solidt lineup af kunstnere, der var tæt på den såkaldte Tykmester, vil sørge for musikken. Lineuppet tæller navne som Lulu Rouge, Kasper Bjørke, Jean Von Baden, Thomas Madvig og Christian D’or.

Arrangørerne bag initiativet lover, at dagen vil afspejle Master Fatmans uendelige musikalske nysgerrighed og interesse ud i forskellige kunstarter. Programmet byder således også på lidt til alle aldre med blandt andet tryllekunstnere, balletdansere samt cirkusoptrædener og -workshops.

Initiativtager og Morten Lindbergs ven Jan Brandi udtaler: »Det er på sin plads at give tilbage til Tykke, nu hvor han gang på gang på gang gav mig, dig og alle andre alt, hvad han havde at give af. Vi kan ikke give det direkte til ham nu, hvor han desværre ikke er blandt os længere, men så må vi som det mindste give hans familie en tryg tid ved at hjælpe dem økonomisk«.

En dag for Tykke
30. juni
Pumpehuset
Billetpris: 100 kroner. Alt overskud går ubeskåret til Morten Lindbergs familie.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af