Rappere går ind i kampen for ASAP Rockys løsladelse – Tyler, Schoolboy Q m.fl. truer med boykot af Sverige

Rappere går ind i kampen for ASAP Rockys løsladelse – Tyler, Schoolboy Q m.fl. truer med boykot af Sverige
ASAP Rocky. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Sidste søndag var ASAP Rocky involveret i et voldsomt slagsmål i Sverige, der mundede ud i en anholdelse og i to ugers forvaring i svensk fængsel. Rocky sidder ifølge ASAP-vennen Ferg i »isolationscelle uden besøgs- eller telefonprivilegier«. Ferg skriver endvidere, at hvis Rocky bliver dømt, kan han se frem til op til seks års fængsel.

Adskillige rapkolleger, der er overbeviste om Rockys uskyld (at han reagerede i selvforsvar), har blandet sig i sagen – både fra scenekanten og via sociale medier. Navne som Joey Badass, Rico Nasty, Travis Scott, Jaden Smith, Big Sean og Frank Ocean har meldt sig i #FreeRocky- og #FreeFlacko-korene.

Men for et par af rapperne har et hashtag alligevel ikke været nok i støtten til Flacko. »No more Sweden for me, ever«, lyder det fra Tyler, the Creator via Twitter – et boykot, der bakkes op om af blandt andre Schoolboy Q, EarthGang og Lil Yachty.

Læs også: ASAP Rocky tilbageholdt to uger i Sverige – Travis Scott og Frank Ocean sender ’Free Rocky’-shoutouts

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Welp…There it is… Sweden’s now officially outside of the culture on the NO GO list!!! Until they #FreeFlacko It’s UP!!!!

Et opslag delt af TIP (@troubleman31) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af