Lukas Graham slutter sig til fornem klub efter streaming-milepæl

Lukas Graham slutter sig til fornem klub efter streaming-milepæl
Lukas Graham. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

En milliard Spotify-streams på én sang. Tyg lige på tallet. Det er godt nok mange gange, at der er nogle, der har trykket play på det lille ikon. Det er dog ikke desto mindre en bedrift, som Lukas Graham nu kan bryste sig af.

I nat passerede det internationale hit ‘7 Years’ den magiske grænse på Spotify, og mens jeg sidder og skriver denne artikel, har sangen altså opnået 1.000.253.687 streams.

Det er et ret vanvittigt tal, og hermed slutter det danske band sig til en eksklusiv klub for dem, der har en sang med over en milliard streams på Spotify. En klub, som ifølge Lukas Grahams pladeselskab, Copenhagen Records, på verdensplan blot tæller 25 øvrige kunstnere udover Lukas Forchhammer og co. Lukas Graham er hertil det første nordiske band, der rammer en milliard streams for en sang på Spotify.

»Da jeg var syv år gammel, havde jeg mange drømme, men de oplevelser, som jeg og bandet har haft sammen blandt andet på grund af ’7 Years’, har for længst opfyldt mange af dem. Jeg er meget taknemmelig for, at vores musik giver os lov til at rejse verden rundt og ikke mindst at få lov til at møde nogle af alle dem, der har været medvirkende til, at ’7 Years’ nu har opnået en milliard streams«, udtaler Lukas Forchhammer i en pressemeddelelse.

Lukas Graham skulle ifølge selvsamme pressemeddelelse være på vej med ny musik til efteråret.

Læs også: Lukas Graham får amerikansk tv-vært til at græde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af