Se det fulde musikprogram til Charts åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg

Se det fulde musikprogram til Charts åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg
Chart. (Foto: Barsk)

Traditionen tro åbner den nordiske messe for kunst og design, Chart, med en åbningsfest, og igen i år lægger programmet op til en masse spændende oplevelser såvel visuelt som sonisk.

Åbningsfesten afholdes fredag den. 30. august i Kunsthal Charlottenborgs gårdhave, hvor en række primært nordiske musikere vil opføre forskellige dj-sets kombineret med konceptuelle visuals specielt designet til Charts arkitektoniske scene.

Her kan du blandt andet opleve norske Varnrable, hvis hypnotiserende synthpop vi tidligere har anbefalet, Iceage-frontmand Elias Bender Rønnenfelt, Ydegirl og svenske Mr. Tophat, som har arbejdet en hel del sammen med Robyn.

Udover fredagens koncertprogram byder den efterfølgende lørdag også på spændende koncerter og performances fra pianist August Rosenbaum, en decideret ene-koncert med komponisten Louise Alenius samt et stort værk af duoen Philip | Schneider (Josephine Philip og Hannah Schneider) for otte kvindestemmer i samspil med en Poppykalas-blomsterinstallation.

Der er gratis entre til åbningskoncerten fredag frem til kl. 21.00, hvorefter det koster 70 kr. i entré.

Se det fulde program for Chart inklusive åbningsfesten HER.

Læs også: Street style: Åbningsfest til Chart Art Fair, 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af