Tessa udnævner sig til dansk raps dronning på den nye single ‘Okay’

Tessa udnævner sig til dansk raps dronning på den nye single ‘Okay’
Tessa.

Vi ved ikke helt, hvor Tessa pludselig kom fra, men gudskelov for, at hun findes. Den unge rapper fra Vestegnen har nemlig ikke sagt ét forkert ord, siden hun trådte ind på scenen med en række hårdtslående Instagram-freestyles tidligere i år.

Siden da har hun udgivet sin første single ‘Snakker for meget’, spillet sit første liveshow på Roskilde Festival samt hængt ud med idolet Orgi-E fra Suspekt. Og nu holder hun stimen kørende med en stærk ny single ved navn ‘Okay’, der er produceret af Lille Høg.

Sangen er typisk Tessa – hvis man altså kan sige det om en artist, der kun har udgivet to sange. Hun rapper om, at hun »gør det bedre med sin egen hånd« og kalder sig »den mest omtalte upcoming dansk hiphopdronning«.

Med andre ord: ‘Okay’ er helt perfekt og endnu et tegn på, at Tessa er kommet for at blive.

Læs også: Tessa er den kvindelige danske rapper, vi har ventet på – hør debutsinglen ‘Snakker for meget’

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af