The Minds of 99 inviterer til gratis udendørskoncert ved kæmpekunstværk på Lolland

The Minds of 99 inviterer til gratis udendørskoncert ved kæmpekunstværk på Lolland
The Minds of 99.

Det er altid lidt et sats at spille koncerter i det fri. Det danske (sommer)vejr er jo en uransagelig størrelse, men The Minds of 99 tager chancen, når de 24. august spiller koncert midt i det store kunstværk Dodekalitten ved Kragenæs på Lolland.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Tak Rock, som rockbandet blev ambassadører for tidligere på året. Koncerten er gratis, men man skal altså skrive sig op til en billet på Tak Rocks website for at få adgang. Der er begrænsede pladser.

Dodekalitten er lavet af billedhuggeren Thomas Kadziola og består af 12 store stenskulpturer, som alle er syv-ni meter høje. Eller: Sådan kommer det til at se ud i 2025, hvor værket forventes færdigt. Stenene, der udgør Dodekalitten, er nemlig stadig i fuld gang med at blive hugget ud.

Én ting er dog lokationen, noget andet er selve setlisten, da The Minds of 99 for første gang vil spille alle sangene fra ‘Solkongen’-albummet fra start til slut.

»Vi så stedet for nogle år siden og tænkte, der skal vi spille en dag! Nu sker det. Det er et ekstremt smukt sted. Vi stiller op i midten af Dodekalitten og spiller for publikum i 360 grader, mens solen går ned. Da det er en helt anden setting end normalt, bliver vi nok nødt til at angribe koncerten på en lidt anden måde«, udtaler forsanger Niels Brandt i en pressemeddelelse og fortsætter: »Måske bliver det det dummeste, vi nogensinde har gjort – haha! Men vi tager chancen og stiller op på græsset med vores instrumenter, og så må vi se, hvad det ender med«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af