Vince Staples annoncerer ‘The Vince Staples Show’ – men hvad er det?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vince Staples sidder på forsædet af en bil, hættetrøjen oppe og parkeret foran et supermarked. På bagsædet sidder der to unge knægte, som Staples meget seriøst giver instrukser. De skal sælge slik, og det er rimelig vigtigt, hvem det lige er, der har den med mandler.

Den korte trailer kan nok godt tolkes til at handle om andet end chokolade, men ellers er det rimelig svært at greje, hvad det netop annoncerede ‘The Vince Staples Show’ kommer til at handle om.

Ifølge traileren er der tale om en helt nye serie, som får premiere torsdag den 22. august, men ellers er resten op til ens fantasi.

Bliver det et slags sketch show? Staples har tidligere vist sig som en hylende morsom observant af næsten alle hjørner af samfundet.

Eller er det et skalkeskjul for ny musik? Staples skiftede for nyligt pladeselskab til Motown, og måske der nu sker ting og sager? Han udgav senest albummet ‘FM!’ i november sidste år.

Læs anmeldelse: Vince Staples ‘FM!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af