Halsey annoncerer nyt album med malerisk livestream – hør singlen ‘Graveyard’

Halsey annoncerer nyt album med malerisk livestream – hør singlen ‘Graveyard’
Halsey. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Savage X Fenty Show)

Halsey er på vej med sit første album siden 2017’s ‘Hopeless Fountain Kingdoms’. Hendes tredje album udkommer 17. januar, og hun annoncerede i går via Twitter, at det har fået titlen ‘Manic’.

Halsey, der før har været åben omkring sin bipolare lidelse, har udtalt til Rolling Stone, at albummet er blevet skabt i en manisk periode, hvor alle indtryk har fået lov at definere dele af det, som følge, eklektiske album. »Der er hiphop, rock, country, fucking alt – fordi det er såååååå manisk. Det er bogstavelig talt alt det lort, jeg følte for at lave; der var ingen grund til, at jeg ikke kunne lave det hele,« fortalte Halsey til magasinet tilbage i juni.

I går aftes startede så en mystisk livestream på Halseys Youtube-profil, hvor hun over syv timers udsendelse malede, hvad der af mange antages at være ‘Manic’s artwork på et stort lærred i industrielle omgivelser. Det fik mange fans til at overveje, om hun mon ville udgive hele albummet i dag, men det er altså kun singlen ‘Graveyard’, der er blevet tilgængelig for nu.

‘Graveyard’ er den anden single fra ‘Manic’ og følger efter hittet ‘Without Me’, der ellers oprindeligt ikke skulle have indgået på albummet. Til gengæld er den aggressive og angstfyldte single ‘Nightmare’, som Halsey udsendte tilbage i maj ikke at finde på albummet, hvis man kigger på ITunes.

‘Graveyard’ er ligesom ‘Without Me’ et vellykket og konventionelt popnummer, der med sine mudrede arpeggiators, indslag af akustisk folkguitar og relativt muntre lyd er en fin kontrast til Halseys dybe temaer om angst, depression og sågar selvmordstanker.

Hør ‘Graveyard’ og se samtidig en timelapse af den over syv timer lange live-stream, hvor Halsey maler ‘Manic’s artwork.

Læs også: Halsey laver flot Frank Ocean-cover – hør hendes fortolkning af ‘Solo’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af