Kanye West bekræfter nyt album – bliver ‘Jesus Is King’ hans store gospelalbum?

Kanye West bekræfter nyt album – bliver ‘Jesus Is King’ hans store gospelalbum?
Kanye West under Sunday Service på Coachella. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Der er stadig intet spor af ‘Yandhi’, men alt tyder på, at vi nu får et andet Kanye West-album i den nærmeste fremtid.

I sidste uge postede Kim Kardashian et billede på Instagram, der efter alt at dømme var annonceringen af det nye album. Titlen var ‘Jesus Is King’, tracklisten 12 numre lang og udgivelsesdatoen 27. september.

Selv om hustruens Instagram plejer at være rimelig troværdig, har mange dog manglet den endelige bekræftelse, som lader til at være kommet nu: Selvsamme billede er nemlig blevet uploadet på Kanye Wests officielle website – faktisk er billedet det eneste, der ligger på kanyewest.com i skrivende stund. Og ja, sådan noget gør Kanye jo ikke for sjov, tænker jeg. This is real. I samme åndedrag vil jeg dog også gerne fralægge mig alt ansvar, hvis albummet bliver forsinket eller viser sig at være en and. For man ved jo aldrig rigtigt med Kanye i disse tider.

Der er ingen konkret info om albummet endnu, men selve albumtitlen og næsten samtlige sangtitler kan sættes i en religiøs kontekst, så internettet spekulerer naturligvis i, om det her bliver Kanyes store gospelalbum i forlængelse af hans Sunday Service-arrangementer. Der ligger jo trods alt også en bibel på billedet.

Læs også: Kanye West interviewer Kim Kardashian: »Hvordan vidste du, at jeg var den rigtige for dig?«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af