Kanye West interviewer Kim Kardashian: »Hvordan vidste du, at jeg var den rigtige for dig?«

Kanye West interviewer Kim Kardashian: »Hvordan vidste du, at jeg var den rigtige for dig?«
Kim Kardashian og Kanye West. (Foto: Rich Fury/Forum Photos via Getty Images)

Kanye West og hustruen Kim Kardashian West inviterer i et nyt og meget intimt Vogue-interview læseren helt ind i deres privatsfære.

For selv om Kanye formentlig arbejder hårdt på sit niende studiealbum, har han alligevel fundet tid til at interviewe Kim i forbindelse med, at hun pryder forsiden på denne måneds arabiske Vogue. Ja, det er simpelthen journalist-Kanye, der stiller spørgsmålene i denne omgang.

I løbet af samtalen kommer ægteparret ind på en række forskellige emner om blandt andet fordomme, berømmelse, rigdom og naturligvis Fru Wests igangværende jurauddannelse, men Kanye bliver også privat og stiller spørgsmål om hendes førstehåndsindtryk af ham og den spæde start på deres forhold.

Særligt det ømme spørgsmål »Hvornår vidste du, at jeg var den rigtige for dig?« giver interviewet et personligt præg, der ligger langt fra den opstillede reality-persona, mange normalt kender Kim Kardashian som i ’Keeping Up with the Kardashians’.

Kardashian besvarer kærligt spørgsmålet med minder om en tur til New York i kølvandet på hendes medieombruste skilsmisse fra Basket-spilleren Chris Humphries: »Da jeg tog til New York, og vi spiste middag og gik i biografen, var det bare virkelig sjovt. Jeg kan huske, jeg havde en Givenchy-fjerjakke og læderbukser på. Det var super afslappet og ubesværet at være sammen. Da vi havde tilbragt hele ugen sammen, indså jeg, at du var den eneste ene, og jeg var sådan, damn, hvorfor har jeg spildt så meget tid og energi? Hvorfor gjorde jeg det ikke noget før?«.

Det er nok de færreste, der ville betragte Kardashians fjerjakke/læderbukse-kombination som ’super afslappet’, men ikke desto mindre endte parret jo med at blive gift i 2014.

Læs hele Vogue-interviewet HER.

Læs også: Kim Kardashian bruger kvinden, hun fik løsladt fra fængsel, som model for nyt tøjmærke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af