Kim Kardashian bruger kvinden, hun fik løsladt fra fængsel, som model for nyt tøjmærke

Kim Kardashian bruger kvinden, hun fik løsladt fra fængsel, som model for nyt tøjmærke
Alice Marie Johnson i reklamen for Kim Kardashians shapewear-mærke Skims.

Hvis du skulle være i tvivl, så beviser Kim Kardashian igen, at hun er en mester i marketing. For efter en uheldig start på sit seneste pengeeventyr med det nye shapewear-mærke, der måtte trække navnet Kimono tilbage, så er det nu blevet relanceret som Skims og har netop præsenteret sine første videoreklamer. Og her har Kardashian hevet et overraskende trumf ud af ærmet.

I en af videoerne medvirker Alice Marie Johnson nemlig. Det er kvinden, der sidste år blev benådet af Donald Trump, efter at Kim Kardashian havde arbejdet hårdt på at få det ske og havde holdt flere møder med præsidenten. Johnson sad i fængsel på livstid for narkohandel og nåede at afsone 21 år, før hun blev løsladt.

I videoen fortæller hun lidt af sin historie og kalder Kardashian for sin war angel, fordi hun nærmest gik i krig for at få hende løsladt.

»Intet stod imellem hende og min frihed«, siger Johnson blandt andet i videoen. »Jeg blev løsladt den 6. juni 2018. Så nu er hvert øjeblik i livet dyrebart«.

Hun laver selvfølgelig også lidt reklame for Skims.

»Det her shapewear giver mig følelsen af at kunne gå ind i en butik og finde noget, jeg normalt ikke ville overveje at gå i, tage det på, og det vil se flot ud på mig«.

Man kan synes, hvad man vil om Kim Kardashian, men det er en stærk reklame, der på en fin måde også sætter fokus på problemerne i det amerikanske retssystem – men selvfølgelig også sætter Kardashian i et godt lys.

Læs også: Kanye West klar med nyt album næste måned – Kim Kardashian teaser religiøs titel og trackliste

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af