Meghan Trainor genindspiller ‘Friends’-temasangen i tåkrummende version – inkl. årets dårligste trommefill

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I denne måned kan den ikoniske komedieserie ‘Friends’ fejre sit 25-års jubilæum, og den anledning har popsangeren Meghan Trainor valgt at markere med en genindspilning af seriens ligeså ikoniske titelsang ‘I’ll Be There For You’.

Trainor, der nok er mest kendt for sit pastelfarvede, kropspositive hit ‘All About That Bass’ fra 2014, har ikke siden da gjort det store væsen af sig herhjemme, men hun har rent faktisk løbende udgivet en lind strøm af ligeledes poleret og flad tyggegummipop. Det er da også den retning, sangeren har valgt på denne nye version af ‘I’ll Be There For You’, og selv om der ikke nødvendigvis er noget kategorisk i vejen med den type generisk pop, så gør Trainors signaturlyd intet godt i denne sammenhæng.

Genindspilningen lyder nemlig mest af alt som et kikset karaoke-track, der er stykket sammen af din 16-årige musikinteresserede fætter i Garageband. Væk er den charmerende, smadrede 90’er lyd fra The Rembrandts original, og i stedet har vi så fået dette uengagerede cover, hvis kunstneriske ambitioner, eller mangel på samme, når et absolut lavpunkt i overgangen fra c-stykket til de afsluttende omkvæd med dette års absolut mest cringeworthy trommefill.

Det er ‘Friends’-producenten Warner Brothers selv, der har kontaktet den selvproklamerede fan Trainor angående denne genindspilning, der udkom præcis på det tidspunkt, hvor seriens første afsnit fik premiere for et kvart århundrede siden. Sangen skulle desuden tjene som baggrundsmusik til en anden jubilæums-happening, hvor toppen af Empire State Building blev oplyst i farverne fra seriens logo.

Hvorfor Warner Brothers ikke bare anvendte den originale titelsang til det formål, kan der være mange, nok primært økonomiske, årsager til, men et ønske om højere kvalitet kan simpelthen ikke være en af dem. Man sidder i hvert fald mest tilbage med et ønske om, at Trainor ikke var »there for yooooooou.«

Du kan høre Meghan Trainors version af sangen øverst ledsaget af optagelser fra den oplyste Empire State-bygning. Det omtalte trommefill kan du opleve eller bevidst undgå ca. 2 minutter inde i videoen.

Læs også: ‘Friends’-skabere afslører de afsnit, de fortryder mest

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af