Post Malone deler trackliste til ’Hollywood’s Bleeding’ og en storslået riddervideo til ’Circles’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den seneste uges tid har Post Malone delt flere forskellige små teasere for sit kommende album, ’Hollywood’s Bleeding’, som udkommer på fredag den 6. september. Først fik vi nyheden om udgivelsesdatoen samt titlen, dernæst den vilde gæsteliste, der tæller navne som Future, Meek Mill, Travis Scott, Halsey og Ozzy Osbourne.

Nu følger Posty op med en regulær trackliste, der med små stjerner ved de 17 sangtitler afslører, hvilke kunstnere, der gæster hvilke numre.

DaBaby gæster ’Enemies’, Future og Halsey er med på ’Die For Me’, Lil Baby og Meek Mill på ’On the Road’, SZA på ’Staring at the Sun’, Swae Lee på den tidligere udgivne ’Sunflower’ og Young Thug på den ligeledes udgivne ’Goodbyes’. Sidst, men ikke mindst, afslører tracklisten, at Travis Scott og listens mest overraskende gæst, Ozzy Osbourne, gæster samme track: ’Take What You Want’.

Foruden tracklisten er der også nyt fra Post Malone på musikvideofronten. Posty har nemlig netop delt intet mindre end et overdådigt riddereventyr af en video til hans seneste single ’Circles’ – med blodige ridder-lig, en forstummet, fyrstelig frøken, zombier (?!) og en veloplagt Post Malone med rustning, hest og masser af heltemod.

Læs også: Vores syv største ønsker til det nye Post Malone-album ’Hollywood’s Bleeding’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

friday:)

Et opslag delt af @ postmalone den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af