Princess Nokia sætter haters på plads i skønhedskonkurrence-video – og disser hun Ariana Grande?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der har været stille på den musikalske front fra Princess Nokia i 2019, men nu er newyorker-rapperen på banen med en ny single, der har fået den dobbelttydige titel ‘Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T)’.

Det er første udspil fra rapperen siden 2018-mixtapet ‘A Girl Cried Red’, og det er et slagkraftigt et af slagsen, hvor Nokia adresserer sine haters, mens hun konkurrerer i den fiktive skønhedskonkurrence ‘Miss S.H.I.T. 2020’, som hun naturligvis vinder. I en pressemeddelelse har Princess Nokia udtalt, at videoen er inspireret af hendes opvækst i New Yorks ball culture.

Princess Nokia anklagede tidligere i år Ariana Grande for at have plagieret nummeret ‘Mine’ i omkvædet til popstjernens hit ‘7 Rings’, og man kan jo spekulere i (hvis man altså har hang til den slags konspirationsteorier), om linjen »not fighting bitches for brands« i ‘S.H.I.T’s andet vers er en slet skjult kommentar til hele den affære.

Læs interview: Ingen fucker med Princess Nokia: »Det er meget respektløst af dig at spørge om«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af