Princess Nokia anklager Ariana Grande for plagiat – internettet giver sit besyv med

Princess Nokia anklager Ariana Grande for plagiat – internettet giver sit besyv med
Princess Nokia. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

I går udgav Ariana Grande den nye single ‘7 Rings‘ inspireret af en aften for nyligt, hvor sangeren købte syv vielsesringe til sig selv og sine venner. Men der gik ikke mange timer, inden hun blev anklaget for plagiat af kollegaen Princess Nokia, der mener, at Grande har kopieret hendes sang ‘Mine’ fra 2017.

I et nu slettet tweet delte Princess Nokia en video, hvor hun lyttede til ‘7 Rings’ og hendes egen sang ‘Mine’, hvorefter hun sagde: »Lyder det bekendt for jer? For det lyder rigtig bekendt for mig. Er det ikke den lille sang, jeg lavede om brune kvinder og deres hår. Hmmm… sounds about white«.

Princess Nokia retweetede også en kommentar fra en fan, der mente, at Ariana Grande stjæler flows, takter og ord, og at Nokia bør krediteres på ‘7 Rings’. Mange andre Twitter-brugere har dog også vejet ind i diskussionen, hvor flere mener, at Princess Nokia i sin tid plagierede Kali Uchis. Se nogle af de mange Tweets herunder.

Ariana Grande har endnu ikke kommenteret på anklagerne.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af