Se traileren til Netflix’ nye hiphop-talentshow – Cardi B, Chance the Rapper og T.I. er dommere

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage i 2018 delte Netflix nyheden om et nyt talentshow, der i stedet for den klassiske søgen efter skønsangere a la ’X-Factor’ eller ’The Voice’ skulle indlede jagten på den næste store hiphopsensation.

Allerede dengang annoncerede streamingtjenesten de tre højt profilerede dommere Cardi B, Chance the Rapper og T.I., der altså nu har været et smut forbi Chicago, Atlanta, New York og Los Angeles for at opdage nyt talent.

I går aftes var der så premiere på traileren til programmet i forbindelse med Cardi B’s optræden på Made in America-festivalen. Her proklamerer T.I., at ’Rhythm + Flow’ skriver historie som den første rigtige hiphopkonkurrence på tv nogensinde, mens Cardi supplerer og udtaler, at det bliver »litty like a fucking titty!«.

’Rhythm + Flow’ får premiere på Netflix 9. oktober, hvor de første fire audition-afsnit bliver tilgængelige. Herefter vil de resterende seks afsnit blive offentliggjort over de følgende to uger.

Læs også: Cardi B i VMA-tale: »Alle har kopieret fra Missy Elliott – selv mig«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af