Nyt hiphop-talentshow på Netflix har Chance the Rapper, Cardi B og T.I. som dommere

Nyt hiphop-talentshow på Netflix har Chance the Rapper, Cardi B og T.I. som dommere
Chance the Rapper. (Foto: Kevin Winter/Getty Images.)

Siden talentshowenes spæde dage har det hovedsagligt drejet sig om (tilstræbt) skønsang og stuerene koreografier i poppens navn. Men med ‘Rhythm + Flow’, en ny Netflix-satsning, vil fokus nu være på at udklække den næste store hiphopstjerne.

Har man aspirationer om at erobre titlen som den første ‘Rhythm + Flow’-vinder, skal man til audition i enten Chicago, Atlanta eller New York, og her er det altså ikke en hvem-som-helst-trio, der sidder klar til at bedømme. Folkene bag det nye talentshow har nemlig fået ingen ringere end Chance the Rapper, T.I. og Cardi B i dommerstolene. Og så er de tre jo rent faktisk fra henholdsvis Chicago, Atlanta og New York.

‘Rhythm + Flow’ vil blive sendt i efteråret 2019 og bestå af ti afsnit af cirka en times varighed.

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene – bl.a. Cardi B og Chance The Rapper

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af