Snoop Dogg og resten af internettet kan ikke få nok af at trolle 6ix9ine

Snoop Dogg og resten af internettet kan ikke få nok af at trolle 6ix9ine
Snoop Dogg.

Snoop Dogg kan simpelthen ikke få nok af at gøre nar af 6ix9ine, der i sidste uge vidnede i retten mod to af sine tidligere bandevenner.

Først præsterede Snoop at kalde 6ix9ine for både en rotte og en vaskebjørn i selvsamme post, og nu fortsætter han altså sin nådesløse trolling af den fængslede rapper.

Snoop har nemlig lige sammenlignet 6ix9ine med den 78-årige tv-personlighed Martha Stewart, som veteranrapperen sjovt nok er gode venner med. I 2004 fik hun nemlig en dom i forbindelse med nogle ulovlige aktiehandler, men vidnede (i modsætning til 6ix9ine) ikke mod nogen.

»Nu hvor vi ser Tekashi 69 (eller hvad hans navn nu er) snitche på ALLE, inviterer jeg jer til at huske på, at Martha Stewart ikke snitchede på NOGEN, da hun var i retten«, skriver Snoop Dogg blandt andet på Instagram.

Resten af hiphopinternettet har heller ikke holdt sig tilbage med memes. Det er især de exceptionelt omfattende svar, 6ix9ine har givet, der har fået meme-maskinen til at gå i omdrejninger. Rapperen talte således om alle fra Chief Keef til Cardi B, Jim Jones, Trippie Redd og Casanova i retten. De fleste jokes har hermed gået på, at det også er 6ix9ine, der snitchede på Mufasa, at han ved hvem der »let the dogs out«, og at han er klar på at afsløre alt om Wakanda, den fiktive stat fra ‘Black Panther’.

Læs også: 6ix9ine skal måske i vidnebeskyttelse – men hvad med tatoveringerne?

 

View this post on Instagram

 

That’s my. M. F. Home girl ????? solid as a rocc.

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af