6ix9ine skal måske i vidnebeskyttelse – men hvad med tatoveringerne?

6ix9ine skal måske i vidnebeskyttelse – men hvad med tatoveringerne?
6ix9ine. (Foto: Bob Levey/Getty Images)

I sidste uge vidnede Tekashi 6ix9ine mod to medlemmer af Nine Trey Gangster Bloods-banden i en meget medieombrust retssag, hvilket nu kan resultere i, at rapperen skal i vidnebeskyttelse, skriver The New York Times.

Ifølge The New York Times har anklagerne i sagen indikeret, at stjernevidnet 6ix9ine muligvis kunne være aktuel til vidnebeskyttelse; altså et program, hvor et vidne får en ny identitet for at gemme sig fra dem, personen har vidnet imod.

»På trods af, hvor forbundne vi er, og selve appetitten for sociale medier her i landet, så er der steder, hvor, hvis denne her knægt bliver klippet og får noget normalt tøj på, ingen ville genkende ham eller bekymre sig om, hvem han er«, udtaler tidligere F.B.I.-medarbejder Jay Kramer til The New York Times. Han har tidligere arbejdet med organiseret kriminalitet.

6ix9ine er måske en af hiphophistoriens mest let genkendelige personer, og det regnbuefarvede hår og de mange (ansigts)tatoveringer er måske ikke lige det, man forbinder med vidnebeskyttelse. Men hvis han bliver kronraget, får fjernet alle tatoveringerne og eventuelt lavet lidt plastikkirurgi i ansigtet, så ville han måske godt kunne leve et stille og roligt liv som postbud i Alaska.

Håret skulle ifølge The New York Times være vokset ud til sin naturlige farve i løbet af 6ix9ines fængsling, så tilbage er tatoveringerne. Dem skal han dog formentligt selv betale for at få fjernet, skulle det blive aktuelt. Det er nemlig usandsynligt, at United States Marshals Service, som står for landets vidnebeskyttelse, vil punge ud for at få fjernet blækken, skriver The New York Times.

6ix9ine har vidnet mod sine tidligere bandemedlem-venner Anthony ’Harv’ Ellison og Aljermiah ’Nuke’ Mack, der er anklaget for punkter angående gangstervirksomhed og våben. Rapperen selv er fængslet og anklaget for en række ting – blandt andet bevæbnet røveri, narkohandel, mordkonspirationer – og han håber altså på at få mindsket sin straf ved at hjælpe de amerikanske myndigheder i sagen mod medlemmerne af Nine Trey Gangster Bloods.

I retssagen har 6ix9ine blandt andet fortalt om et skyderi mod Chief Keef, et overfald på Trippie Redd og sin egen kidnapning, og så har han udpeget Cardi B og Jim Jones som medlemmer af Bloods-banden.

Læs også: 6ix9ine siger undskyld til Sleiman i ny video – men konflikten fortsætter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af