6ix9ine udpeger Cardi B som Bloods-medlem – Cardi B svarer igen

6ix9ine udpeger Cardi B som Bloods-medlem – Cardi B svarer igen
6ix9ine under en retssag i august 2018. (Foto: Bob Levey/Getty Images)

Det er ikke gået stille for sig, siden rapperen 6ix9ine, med det borgerlige navn Daniel Hernandez, indtog vidneskranken i tirsdags i sagen mod sine tidligere bandevenner fra Nine Trey Gangster Bloods.

Rapperen har både vidnet om sin egen kidnapning, Trippie Reed overfald og sit mordforsøg på Chief Keef, men han stopper ikke her. Som led i sit forlig med anklagerne har 6ix9ine også opgivet navnene på en række af de Bloods-medlemmer, han var associeret med, og her nævner han særligt bemærkelsesværdigt Cardi B og rapperen Jim Jones.

»Jeg vidste, hvem hun var, men jeg gav hende ingen opmærksomhed«, udtalte 6ix9ine under sit krydsforhør i retten, ifølge Page Six, hvor han insisterede på ikke at have kopieret Cardi B ved selv at hive bandemedlemmer med i sine musikvideoer.

Cardi B har aldrig holdt det hemmeligt, at hun tidligere har været en del af Bloods, men det kom alligevel som en overraskelse, at hun fortsat skulle være aktiv og en del af 6ix9ines kriminelle løbebane.

Rapperens repræsentanter fra Atlantic Records har hurtigt været ude og afkræfte rygtet, mens Cardi B selv har svaret en undrende fan i en nu slettet Twitter-kommentar med ordene: »Du sagde det selv: Brim ikke Nine Trey. Jeg har aldrig været associeret med Nine Trey«.

Cardi B bekræfter altså, at hun tidligere har været medlem af Brim Bloods, som ikke er den samme gruppe som 6ix9ines. Sidste år sammenlignede Cardi B Bloods med en slags »universitetsforening (sorority, red.)« i et interview med GQ og fortalte desuden:

»Da jeg var 16 år gammel plejede jeg at hænge ud med en masse Bloods. De ville sige: ‘Yo, du burde komme hjem. Du burde blive Blood’«.

Læs også: 6ix9ine vidner om Chief Keef-skyderi, Trippie Redd-overfald og sin egen kidnapning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af