Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – uventet hiphop-comeback og nye danske talenter

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – uventet hiphop-comeback og nye danske talenter
Dopha.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Dopha ‘September Till June’

‘September Till June’ er debutsinglen fra danske (Sofie) Dopha. Sangens mørke poplyd leder øjeblikkeligt tankerne over mod tidlig Lana Del Rey, som danskeren da også selv fremhæver som en inspirationskilde. Dophas melankolske vokal favner vidt, men den lyder aldrig anstrengt – det er som om, den helt naturligt bliver båret af musikken. En virkelig lovende debutsingle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. DaBaby ‘Intro’

Da DaBaby tidligere i år fik sit virale gennembrud med den kæphøje single ‘Suge’, havde vi aldrig forventet, at han havde et nummer som den følsomme ‘Intro’ i sig. Nummeret er reflekteret, introspektivt og overraskende komplekst i forhold til flow. Sangen er åbningsnummeret på albummet ‘Kirk’, der er ude nu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. FVN ‘Baddest’

Eritreisk-danske FVN er indtil videre et relativt ubeskrevet blad på hiphopscenen, men det kan snart ændre sig. På ‘Baddest’ samarbejder hun med den københavnske producer/dj John Vincent, hvis kølige beat fungerer ideelt over for FVN’s cocky attitude. FVN er desuden gæst på Fallulahs spritnye ‘Oh Ay Oh’, så det er næppe sidste gang, vi hører fra den lovende hiphopkomet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Kitten ‘Goodbye Honeymoon Phase’

Kittens bittersøde indiepop er som altid uimodståelig på dette nummer, der er så fuldt af liv, men alligevel betynget af en tragisk tekst om et forhold, der er ved at falde fra hinanden – et sammenbrud der bliver understreget ved, at musikken totalt falder fra hinanden til sidst. Sangen er titelnummeret fra gruppens kommende ep, der lander 11. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Gang Starr feat. J. Cole ‘Family and Loyalty’

Da DJ Premier sidste uge annoncerede, at der var et nyt Gang Starr-album på vej, var det let at blive skeptisk. Men Preemo har fundet nogle knivskarpe bars frem fra ellers afdøde Guru og produceret et behageligt boombap-beat til sangen. Derudover har det uventede comeback et øjeblikkeligt mindeværdigt hook og et vers fra J. Cole, der passer perfekt til nummerets old school æstetik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Ecstasy In Order feat. Emma Acs ‘Look at Me Like That’

Ecstasy In Order er danmarksmestre i at fusionere synthpop, postpunk og dance i en temporig, dansevenlig cocktail. På deres nye track har de besøg af Emma Acs, og når først man hører psychpop-sangeren i duet med Ecstasy-frontmand Oskar Dinesen, er de et oplagt match.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Polo G feat. Mustard ‘Heartless’

Mustard har gjort lidt af et comeback med en produktionsstil, der er meget langt fra den, han blev verdenskendt for i 2014. Dette nummer er moody og indadvendt, noget som den spirende rapstjerne Polo G kommunikerer ganske flot. De to komplementerer hinanden rigtig fint, så forhåbentlig får vi flere samarbejder mellem dem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Thaiboy Digital feat. Bladee ‘Bentley’

Den psykedeliske lyd på denne single fra Thaiboy Digital og Bladee er godt nok ejendommelig – ikke mindst for emorap. Den skarpe, forvrængede synthlyd giver sangen en virkelig druggy stemning, der gør, at man ikke hurtigt glemmer den. Sangen er at finde på Thaiboy Digitals album ‘Legendary Member’, der udkom i torsdags.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af