Justin Bieber teaser nyt album inden 2020 og ny sang »snart«

Justin Bieber teaser nyt album inden 2020 og ny sang »snart«
Justin Bieber. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Tilbage i marts kom Justin Bieber med den noget paradoksale udmelding, at han ville tage en orlov fra musikken i samme ombæring, som han annoncerede et nyt »kickass album ASAP«.

Nu er der nyt i den sag takket være en livevideo på Biebers Instagram, filmet af konen Hailey Bieber, hvor popstjernen antyder, at vi kan forvente et album inden udløbet af 2019 samt en sang »snart«.

»Skal jeg udgive et album i år?«, spørger en lettere fjollet Bieber, mens han ruller rundt i parrets køkken, hvortil hans hustru svarer: »Jeg troede allerede, det var planen?«. »Nå, så du spoiler det bare?«, siger sangeren drilsk derefter, hvorefter Hailey må love, at hun ikke siger mere.

Bieber er tydeligvis i gavehumør i videoen, hvor han også afslører, at der er en ny sang på vej snart – og her skal så lyde et skud ud til Mrs. Bieber, der siger det, vi alle tænker: »Jeg føler, at folk hader, når du siger ‘snart’, for så ved de aldrig, hvornår det sker.« Amen.

Justin Bieber udgav faktisk ny musik i fredags, hvor han var med som gæst på countryduoen Dan + Shays single ‘10.000 Hours’.

Læs også: Virgil Abloh designede brudekjolen, da Hailey og Justin Bieber blev gift i sidste uge

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af