Kunstneren bag tidens største Spotify-hit giver koncert i Danmark

Kunstneren bag tidens største Spotify-hit giver koncert i Danmark
Tones and I.

Tones and I har fået et gigantisk gennembrud i 2019 takket været singlen ‘Dance Monkey’, og nu har den 19-årige australier annonceret sin første koncert i Danmark.

Toni Watson, som altså er Tones and I’s borgerlige navn, spiller i Store Vega den 13. marts.

‘Dance Monkey’ har ligget nummer et i et utal af lande, og i skrivende stund ligger sangen også øverst på den danske Spotify-liste. På den globale rangering ligger singlen nummer to efter Shawn Mendes og Camila Cabellos ‘Señorita’.

For under et år siden brugte Watson det meste af sin tid som gademusikant i Byron Bay i Australien, men så gik det lige pludselig stærkt. Debutsinglen ‘Johnny Run Away’ gav buzz i hjemlandet, og efter fulgte så ‘Dance Monkey’, der har gået sin sejrsgang verden over. Watson har endda slået Kylie Minogues 32 år gamle rekord som den australske kvinde, der har tilbragt længst tid i træk på toppen af den australske hitliste.

Tones and I udgav i august debut-ep’en ‘The Kids are Coming’, hvor man også finder ‘Dance Monkey’, en sang, der deler vandene. Enten synes man, at Watsons sådan lidt barnagtige måde at bruge sin ret kraftfulde stemme på er spændende og sjov. Eller også synes man, det lyder pisseirriterende.

Billetsalget starter den 4. oktober kl. 10 via Billetlugen.

Tones and I (AUS)
13. marts
Store Vega
Billetpris: 210 kr.

Læs også: Årets bedste nye rapper går med ble – og han har ikke tid til at vente på beatet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af