Se rørende trailer til dokumentar om Lil Peep – Post Malone gæster, Terrence Malick har produceret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gustav Elijah Åhr aka Lil Peep, der af mange blev set som en pioner inden for emorap, døde i 2017 – han blev blot 21 år gammel. Tilbage i marts blev dokumentaren ‘Everybody’s Everything’ om netop Peep, og derigennem også hele nutidens unge rapgeneration, fremvist på den texanske festival South by South West, men det er altså først nu, der er blevet offentliggjort en officiel trailer til filmen.

Her får vi lov at følge Lil Peep både for og bag scenen, mens prominente gæster som Post Malone og Peeps egen mor kommenterer på hans liv både i og uden for overhalingsbanen – om blandt andet selvmordstanker, ensomhed og stofmisbrug.

Ved fremvisningen på South by South West modtog ‘Everybody’s Everything’ store roser for sit rørende portræt af en skrøbelig og ikke mindst kreativ sjæl, der kæmpede med at »være alt for alle« uden nogensinde selv at føle, han gav nok af sig selv.

Filmen er instrueret af Sebastian Jones og Ramez Silyan, mens Peeps mor, Liza Womack, Sarah Stennett og selveste Terrence Malick har produceret.

Indtil videre får ‘Everybody’s Everything’ kun premiere i de amerikanske biografer 15. november, men vi krydser fingre for, at den også når forbi de danske breddegrader inden for den nærmeste fremtid.

Læs også: Hvordan Soundcloud-rappen brændte ud kun et år efter gennembruddet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af